Beter in balans met Bovital

Het Bovital dieet is een afslankkuur met de ondersteuning van Bio HCG ampullen. Het grote succes van Bio HCG is dat het op twee fronten actief is: het onderdrukt het hongergevoel en zorgt tegelijk voor een actieve aanpak van de diepe of viscerale lichaamsvetten. Het Bovital dieet is uniek en geschikt voor iedereen die op korte tijd en op een gezonde, begeleide wijze wil afvallen zonder verlies van spiermassa.

Wat is Bio HCG?

De Bio HCG ampullen bevatten een vloeistof met frequenties van het hormoon HCG, een hormoon dat voornamelijk tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap wordt geproduceerd. HCG - of humaan chorion gonadotrofine - heeft een positieve invloed op de werking van de hersenen, waardoor de eetlust op een gezonde wijze geremd en de vetverbranding gestimuleerd wordt. Let wel: de Bio HCG frequenties in de ampullen zijn dan wel gebaseerd op een typisch vrouwelijk hormoon, maar bewijzen hun heilzaamheid voor zowel mannen als vrouwen.

Is de Bio HCG kuur gezond?

Een streng dieet is nooit gezond. Je valt in een korte periode veel af en dat is een aanslag op je lichaam. Na een streng dieet gaat je lichaam in spaarstand om te "overleven", met als gevolg het gekende jojo-effect. Bio HCG zorgt er echter voor dat je lichaam NIET in spaarstand gaat, maar de diepe vetten eerst aanspreekt als energiebron. Een goede begeleiding en enkele essentiële voedingssupplementen zijn hierbij belangrijk, zodat er kan gestabiliseerd worden in een gulden middenweg.

Het dieet

Naast de Bio HCG ampullen en enkele ondersteunende voedingssupplementen is er geen behoefte aan specifieke dieetvoeding. Hoewel je uiteraard een aantal dingen zal moeten vermijden, laat het dieet je toe om grotendeels je dagdagelijkse voedingsgewoonten aan te houden. Het dieet bestaat uit drie fasen, en bij elke fase krijg je van ons een gedetailleerde fiche van de do's en don'ts.

Vanzelfsprekend mag je van ons een vakkundige en persoonlijke begeleiding verwachten, in elke fase, met waar nodig de gepaste bijsturing en adviezen.

Voor iedereen

Het Bovital dieet is geschikt voor iedereen die verantwoord, gezond en snel gewicht wil verliezen. Wie door hormonale veranderingen in het lichaam moeilijk zijn of haar gewicht op peil kan houden, is extra gebaat bij het dieet dankzij de HCG frequenties in de ampullen. De Bio HCG zorgt voor extra effectieve ondersteuning bij de aanpak van de hormonale en viscerale lichaamsvetten.