Commentaren: 9
 • #9

  HILDE TROUCHEAU (woensdag, 30 oktober 2019 10:04)

  Aangename sfeer, en een goede begeleiding van Veronique.
  Lipolaser zeker aan te raden, - 4cm aan omtrek na 10 Beurten.

 • #8

  Rebecca (dinsdag, 05 maart 2019 17:01)

  aquabiken is gewoon zo plezant om te doen!! Je hebt een moe maar voldaan gevoel erna! Je krijgt een persoonlijke begeleiding met de nodige pep talk erbij! De muziek maakt het ook zo energetisch dat je zo voorbij het half uur bent. Een echte aanrader!!!

 • #7

  Stephanie (woensdag, 08 augustus 2018 17:37)

  Aquabiking, een echte aanrader!

  Ten gevolge van een operatie (10 jaar geleden), heb ik last van neuropatische pijn ter hoogte van de lies. Het was daarom niet altijd gemakkelijk om een geschikte sport te vinden. Na 1x sporten (lopen, fitness, fietsen, infraligne ...) werd ik vaak geconfronteerd met hevige pijnen in mijn onderbuik en lies. Aquabiking is voor mij de ideale sport. Sinds ik aquabiking doe bij Bovita heb ik nauwelijks nog last van deze neuropatische pijn. Ook volgens mijn arts echt aan te raden. Het werkt zeer ontspannend. Zeer goede begeleiding door Véronique. Doe zo verder!

 • #6

  Jenny (donderdag, 03 mei 2018 22:19)

  Heel toevallig bij bovita gekomen voor een potje matcha thee..
  Ondertussen ook een proefles aquabiking gedaan:supertof!
  En 21 april met het bovital dieet begonnen.Eindelijk een dieet dat goed vol te houden is en waar je heel snel goede resultaten boekt!Wat een stimulans om verder te doen.
  Bovendien is Véronique een hele toffe,vriendelijke dame die tijd voor je maakt en bij wie je je direct op je gemak voelt.
  Aanrader!

 • #5

  Tanya (zaterdag, 24 maart 2018 16:58)


  Ik vergeet de eerste dag niet meer dat ik binnen wandelde bij Bovita. Ik kreeg een zeer warm onthaal. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Veronique was zeer optimistisch om mij te helpen. Ze hadden vorig jaar lymfe - en lipoedeem vastgesteld. Niet gemakkelijk om te diëten. Samen hebben we bekeken hoe we het Bovita dieet konden aanpassen aan mijn normen. Bij deze is dat gelukt. Het gaat heel rustig maar in de juiste richting. Een zalig dieet en je mag Veronique altijd contact bellen. Ze staat steeds paraat.
  De aquabike is ook een zaligheid om te doen. Ik voel mij ontspannen als ik daaruit komen. Wij je sporten is dit ideaal om te doen!
  De Presso therapie is ook een aanrader voor iedereen.
  Kortom een heel aanbod dat ik zelf nog niet geprobeerd heb. Bovendien kan je elke maand genieten van kortingen.

  Bovita is een aanrader voor iedereen wat wils.

 • #4

  Kelly (woensdag, 04 oktober 2017 22:18)

  In april vol goede moed begonnen met het bovital en aquabike. Jaja alle sprookjes beginnen met er was eens... en eindigen met ze leefde nog lang en gelukkig! Dit is echter geen sprookje maar realiteit... na 6 maanden begeleiding en aanmoediging van Veronique ben ik 28 kg kwijt en shop ik 4 kledingmaten kleinder. Ja, het vraagt planning en doorzetting maar Veronique geeft je een luisterend oor als de wijze raad die je nodig hebt. En na 6 maanden is bovital mijn routine en aquabike mijn ontspanning. Bedankt Veronique!

 • #3

  Chantal Pel (maandag, 12 september 2016 17:46)

  Zeer toffe aangename sfeer.
  Supergoede begeleiding door Veronique.
  Bovita is een plekje waar je thuis bent.

 • #2

  Jürgen Vansteenkiste (maandag, 12 september 2016 16:38)

  Mooie website en prima service! Doe zo verder!

 • #1

  Pascale Broeckx (maandag, 12 september 2016 11:46)

  Lieve dame die weet waarover ze spreekt. Ik ben super blij dat ik mijn beentjes niet meer hoef te scheren dankzij de definitieve ontharing.