Geef vet geen kans meer

De lipolaser is het veilige alternatief voor liposuctie. De techniek is gericht op figuurcorrectie en is een uitstekend wapen tegen vetophopingen en cellulitis vermits het de probleemzones doelgericht aanpakt.

De behandeling

Door middel van diodelasers worden de overtollige vetcellen in de gekozen zone losgemaakt om vervolgens op een natuurlijke wijze uit het lichaam afgevoerd te worden. De methode is dus uiterst geschikt voor de aanpak van zones waar de overtollige vetcellen hardnekkig aanwezig zijn, en die door sport of dieet niet of nauwelijks bereikbaar zijn. De methode is dus niet bedoeld om grote hoeveelheden vetcellen te verliezen.

Voor een optimaal effect is het raadzaam de behandeling twee maal per week en gedurende enkele weken te herhalen. Verder is het aanbevolen de behandeling te combineren met voldoende lichaamsbeweging en een evenwichtig voedings-patroon.

Idealiter bestaat de behandeling uit 8 sessies met een frequentie van 2 à 3 sessies per week. Er kunnen eventueel twee probleemzones tegelijk behandeld worden.

Effectief en snel resultaat

De behandeling is veilig, pijnloos en comfortabel en biedt onmiddellijke resultaten, die nog telkens verbeteren na elke sessie. Onmiddellijk na de behandeling kunnen de normale activiteiten hernomen worden.

Het resultaat is evenwel afhankelijk van de dikte van de vetlaag. Een gemiddeld persoon verliest 1 tot 3 cm per probleemzone per behandeling. Gemiddeld meten we een verlies van 4 cm na twee wekelijkse sessies van 30 minuten gedurende 4 weken.

Een optimaal resultaat wordt bekomen in combinatie met onze pressotherapie als nabehandeling. Hierdoor worden de vrijgekomen vetten aanzienlijk sneller uit het lichaam afgevoerd.